Kik vagyunk

Üdvözöljük a Tiffany Lámpa Bolt honlapján, a legnagyobb online Tiffany lámpákat forgalmazó cégnél.
A cégünk egy csaladi vállalkozás az Egyesült Királyságban ahol csak is csak is kizárólag a legjobb minőségből üvegből gyártott lámpatesteket forgalmaz- ezt büszkén hírdetjük és erre alapoztuk meg cégünk hírnevét is.
Cégünk karrierjének a kezdetén, egy cél lebegett a szemünk előtt, hogy segítsünk Önöknek, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb Tiffany lámpát, amellyel otthonát még hangulatosabbá teheti.
Bízunk a termékeink mínőségében, szeretnénk, ha Ön is élvezhetné a színes üvegek látványát otthonában.
Se üzletben, se más weboldalon nem fog Önnek ekkora választékot adni vagy szakmai tudást/ hozzáértést.
Semmi sem fontosabb számunkra, mint az Ön biztonsága, honlapunk SSL–el védett.
Azt is szeretnénk leszögezni, hogy semmilyen körülmények között nem adnánk el az Ön személyes adatait egy 3. félnek.
A fizetés módja gyors és biztonságos, ugyanúgy van lehetőség fizetni hitel és debit kártyával és Paypal-on keresztűl.
Az Ön biztonsága nagyon fontos számunkra, mint ahogy már korábban is említettük, adatait bizalmasan kezeljük.
Az az ár, amit Ön lát a honlapon, az nem tartalmazza termékre hivatkozó adót illetve a vámot. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a vámot illetve a magyar áfát. Az Egyesült Királyság már nem az Európai Unió tagja, ezért új vámszabályok léptek életbe. A változás egyik legközvetlenebb következménye, hogy 2021. január 1-től minden Nagy-Britanniából Magyarországra érkezett termék után Vámadó illetve Áfa fizetési kötelezettség merül fel, amit a vásárlónak kell megfizetni. Ön megrendel egy Tiffany lámpát a web oldalon feltüntetett árért - ami nem tartalmazza a Vám illetve az Áfa összegét - és a cég ezt az összeget számlázza ki Önnnek. Ön a web lapon feltüntetett összeget fizeti ki a Tiffany lámpa értékesítőnek. A cég felkéri a futárszolgálatot, hogy rendezze a csomagra fizetendő uniós importterheket. Mivel a lámpa nem az Egyesült Királyságból „származik”, ezért Önnek vámot is kell fizetnie a csomag átvétele előtt. Ezután az importterhet kiszámlázza Önnek a vámhatóság vagy a szállítmányozó.
Ha bármilyen kérdése lenne, segítségre lenne szüksége, hogy kiválassza az Önnek legmegfelelőbb világító testet, kérem hívjon a +36 (70)9312957 es telefonszámon bizalommal bizalommal vagy írjon nekünk az info@tiffanylampakboltja-ra.
Ha esetleg, bármilyen okból kifolyólag, a meglévő lámpák közül egy sem nyerné el az Ön tetszését, vagy határozott elképzelése van a keresett darabról, de jelenleg nincs készleten, kérem jelezze és mindent tőlünk telhetőt megtestszünk, hogy beszerezzük Önnek.
Ha talál olyan Magyar székhelyű céget, ahol ugyanaz a termék olcsóbb, a mi cégünk megprobalja Önnek a lámpát ugyanazért az összegért odaadni.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás

Pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garancia

ONLINE TÁMOGATÁS 24/7

Ha kérdésed van írj nekünk

Our Team

member

Norbert

Norbi a cég tulajdonos es ő felel azért, hogy a megrendelt termékek időben és épségben eljussanak önökhöz illetve ő lesz az aki minden kérdesre válaszolni fog önoknek.
member

Neil

Neil évek óta dolgozik a cégnél, az ő feladata az, hogy napi szinten minden rendben legyen és ő felel a rendelésekért.