ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

1. SZAKASZ – MIT TESZÜNK AZ ÖN INFORMÁCIÓJÁVAL?

Amikor vásárol valamit a web oldalunkon, akkor a vásárlási és eladási folyamat részeként gyűjtjük az Ön által megadott személyes adatokat, például nevét, címét és e-mail címét. Amikor áruházunkban böngészik, automatikusan megkapjuk számítógépének IP-címét is, hogy olyan információkat tudjunk biztosítani, amelyek segítségével megismerhetjük böngészőjét és operációs rendszerét. E-mail marketing (ha van): Az Ön engedélyével e-maileket küldhetünk Önnek üzletünkről, új termékeinkről és egyéb frissítésekről.

2. SZAKASZ – BELEEGYEZĖS

Hogyan kapod a beleegyezésemet? Amikor személyes adatokat ad meg nekünk egy tranzakció befejezéséhez, hitelkártyája ellenőrzéséhez, rendelés leadásához, kiszállítás megszervezéséhez vagy vásárlás visszaküldéséhez, arra utalunk, hogy hozzájárul ahhoz, hogy ezeket összegyűjtsük és kizárólag erre a célra használjuk fel. Ha másodlagos okból, például marketing célból kérjük személyes adatait, akkor vagy közvetlenül az Ön kifejezett beleegyezését kérjük, vagy lehetőséget biztosítunk Önnek a nemmel történő válaszadásra. Hogyan vonhatom vissza a hozzájárulásomat? Ha a feliratkozást követően meggondolja magát, bármikor visszavonhatja hozzájárulását, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel az adatai további gyűjtése, felhasználása vagy nyilvánosságra hozatala érdekében az info@tiffanylampak.hu e-mail címen.

3. SZAKASZ – SZEMÉLYES ADATOK MEGOSZTÁSA

Felfedhetjük személyes adatait, ha erre törvény kötelez bennünket, vagy ha Ön megsérti szolgáltatási feltételeinket. Semmiképp nem tárolunk hitelkártyaadatokat, és nem osztunk meg pénzügyi adatokat harmadik féllel.

4. SZAKASZ – VÁSÁRLÁS

Üzletünk biztonságos platformon működik. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladjuk Önnek. Az Ön adatait platformunk adattárolóin, adatbázisainkon és az általános alkalmazáson keresztül tároljuk. Adataidat egy biztonságos szerveren, tűzfal mögött tárolják. Fizetés: Ha közvetlen fizetési átjárót választ a vásárlás befejezéséhez, akkor a platform tárolja hitelkártyaadatait. A Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) szabványon keresztül titkosítva van. A vásárlási tranzakciós adatokat csak addig tároljuk, amíg az a vásárlási tranzakció befejezéséhez szükséges. Miután ez megtörtént, a vásárlási tranzakció adatai törlődnek. Minden közvetlen fizetési átjáró megfelel a PCI-DSS által meghatározott szabványoknak, amelyeket a PCI Security Standards Council kezel, amely olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, MasterCard, American Express és Discover. A PCI-DSS követelményei segítenek abban, hogy üzletünk és szolgáltatói biztonságosan kezeljék a hitelkártyaadatokat.

5. SZAKASZ – HARMADIK FÉL SZOLGÁLTATÁSAI

Általánosságban elmondható, hogy az általunk igénybe vett külső szolgáltatók csak olyan mértékben gyűjtik, használják és hozzák nyilvánosságra az Ön adatait, ami szükséges ahhoz, hogy lehetővé tegyék számukra a számunkra nyújtott szolgáltatások teljesítését. Egyes harmadik fél szolgáltatóknak, például fizetési átjáróknak és más fizetési tranzakció-feldolgozóknak azonban megvannak a saját adatvédelmi szabályzatai azon információk tekintetében, amelyeket a vásárlással kapcsolatos tranzakciók során meg kell adnunk. Ezen szolgáltatók esetében javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi szabályzatukat, hogy megértse, hogyan kezelik személyes adatait ezek a szolgáltatók. Ne feledje különösen, hogy bizonyos szolgáltatók más joghatósági területeken vagy létesítményekkel rendelkezhetnek, mint Ön vagy mi. Tehát ha úgy dönt, hogy olyan tranzakciót folytat, amely egy harmadik fél szolgáltató szolgáltatásait is magában foglalja, akkor az Ön adatai azon joghatóság(ok) törvényei hatálya alá eshetnek, ahol az adott szolgáltató vagy létesítményei találhatók. Például, ha Ön Kanadában tartózkodik, és tranzakcióját az Egyesült Államokban található fizetési átjáró dolgozza fel, akkor a tranzakció lebonyolításához használt személyes adatai az Egyesült Államok jogszabályai, köztük a Patriot Act értelmében nyilvánosságra hozhatók. Miután elhagyja üzletünk webhelyét, vagy átirányítják egy harmadik fél webhelyére vagy alkalmazására, többé nem vonatkozik Önre sem a jelen Adatvédelmi szabályzat, sem a weboldalunk Általános Szerződési Feltételei. Hivatkozások Amikor rákattint az áruházunkban található linkekre, azok elvezethetik Önt webhelyünkről. Nem vállalunk felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlataiért, és javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi nyilatkozataikat. Google analytics: Áruházunk a Google Analytics szolgáltatást használja annak érdekében, hogy tájékozódjunk arról, hogy ki látogatja oldalunkat, és milyen oldalakat néznek meg

6. SZAKASZ – BIZTONSÁG

Az Ön személyes adatainak védelme érdekében ésszerű óvintézkedéseket teszünk, és követjük az iparág legjobb gyakorlatait, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok ne vesszenek el, ne használhassák vissza, ne férjenek hozzá, ne kerüljenek nyilvánosságra, módosuljanak vagy semmisüljenek meg. Ha megadja nekünk hitelkártya-információit, az adatokat biztonságos socket réteg technológia (SSL) segítségével titkosítjuk, és AES-256 titkosítással tároljuk. Bár az Interneten vagy az elektronikus tároláson keresztüli átvitel egyik módja sem 100%-ban biztonságos, minden PCI-DSS követelményt betartunk, és további általánosan elfogadott iparági szabványokat alkalmazunk.

7. SZAKASZ – BEJELENTÉSI KOR

Ennek az oldalnak a használatával Ön kijelenti, hogy legalább nagykorú a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban, vagy nagykorú a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban, és beleegyezését adta, hogy bármely kiskorú eltartottjait, hogy használják ezt az oldalt.

8. SZAKASZ – AZ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ezt az adatvédelmi szabályzatot bármikor módosítsuk, ezért kérjük, gyakran tekintse át. A változtatások és pontosítások a weboldalon való közzétételükkor azonnal hatályba lépnek. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ezen a szabályzaton, akkor itt értesítjük a frissítésről, hogy tisztában legyen azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk azokat, és milyen körülmények között használjuk fel és/vagy közöljük, ha vannak ilyenek. azt. Ha üzletünket felvásárolják vagy összevonják egy másik céggel, az Ön adatait átadhatjuk az új tulajdonosoknak, hogy továbbra is értékesíthessünk Önnek termékeket.

KÉRDÉSEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEK

Ha szeretné: hozzáférni, kijavítani, módosítani vagy törölni az Önnel kapcsolatos személyes adatainkat, panaszt szeretne benyújtani, vagy egyszerűen csak további információra van szüksége, forduljon adatvédelmi megfelelőségi tisztünkhöz az info@tiffanylightingdirect.co.uk címen.