Milyen égőre lenne szükségem a Tiffany lámpámhoz?
Írtunk egy átfogó használati útmutatót, amelyből megtudhatja, milyen égőket kell használni, a különböző lámpákhoz

Használhatok LED égőt a Tiffany lámpámhoz?
Igen, és mi ezt különösen ajánljuk, hiszen LED égők kevesebb energiát használnak el, mint a hagyományos égők.

Miből van a Tiffany lámpa?
A válasz egyszerű, üvegből.Írtunk egy átfogó összegzést minőségi Tiffany lámpákat vizsgálva, különös figyelmet fektettünmk arra, hogy kiemeljük cégünk tapasztalatát

A csillárom magasságát állíthatom –e?
A legtöbb csillárunk hossza/ magassága állítható. A logo csillárok és a fordított csillároknak van egy minimum és egy maximum lógása/ hossza, erről bővebb információt a technikai rész leírása alatt talál. A lelógást láncszemek kivételével lehet szabályozni nagyon egyszerűen.

Vásárolhatok a csilláromhoz illő fali kart?
Igen, számos csillárunkhoz ajánlunk asztali lámpát és fali kart. Egyedi kérésre, ha megtetszik egy másik típus alja, akkor azt rárakhatjuk egy másik búrára.

Vehetek búrát és aljzatot külön külön?
Számos terméket megvételre kínálunk úgy, hogy a búra és az aljzat külön külön megvásárolható, egy külön oldalon listáztuk ezeket. A listát a Tiffany Cserélhető Búrák szekció alatt találja meg.

Hogy kell a lámpámat karban tartanom?
Néha csak le kell porolni és csodálni, ezen kívül nem kell mást tennie.

Használhatok hangulat világítás kapcsolót?
Igen, de ez attól függ, hogy milyen égőt és kapcsolót akar beépíteni, nem lámpa típustól függ. Viszont vannak olyan LED és CFL típusú égők, amelyek nem alkalmasak hangulat világítás kapcsolásra.

Külföldre szállítanak?
Igen, természetesen, legtöbb szállítási költséget meg találja az online fizetés befejezése előtt, ha az országa nem található a listán, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba és tájékoztatjuk az árról.