Tiffany Lámpák Boltjáról

Mi, a Tiffany Lámpák Boltjánál teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az Ön teljes megelégedésére. Ha bármilyen javaslata vagy észrevétele van, kérjük, írjon nekünk e-mailt az áruház oldalán található hivatkozás segítségével.


Elérhetőségeink:

Tiffany Lámpák Boltja

54 Holbrook way

Oakham

Rutland

Phone: +36709312957

Email: info@tiffanylampak.hu


Jogi nyilatkozat


Az az ár, amit Ön lát a honlapon, az tartalmazza termékre hivatkozó adót illetve a vámot. Ön megrendel egy Tiffany lámpát a weboldalon feltüntetett árért - ami tartalmazza a Vám illetve az Áfa összegét.Tehát önnek semmi más dolga nincsen csak megrendelni a kiválasztott lámpát és várni, hogy házhoz érkezzen. Önnek a weboldalon feltüntetett összegen kívül semmi mást nem kell befizetni.


A Tiffany Lámpák Boltjától vásárolt minden termék a vásárló kérésére történik. Bár konkrét termékekkel kapcsolatban tudunk tanácsot adni, nem tudunk tanácsot adni egyetlen konkrét személy vonatkozásában sem.


Vásárlás


A vásárlás nem is lehetne egyszerűbb. Csak böngésszen üzletünkben, és tegye a megvásárolni kívánt termékeket a kosárba. Miután befejezte a választást, kattintson a „Pénztár” gombra, és meg kell adnia néhány részletet, amelyekre szükségünk van a rendelés teljesítéséhez.


Hitel- és betéti kártyás fizetést elfogadunk.


Elfogadunk Visa, MasterCard, American Express és minden betéti kártyát.


PayPal fiókjával is rendelhet a webhelyen keresztül.


A Banki átutalásos megrendelésekre 4-6 hetes várakozási idő vonatkozhat a számla kiegyenlítésére, kivéve, ha a PayPal-on keresztül fizet.


Megrendelés módja:


Többféle módon is megrendelheti új termékét, hogy megfeleljen Önnek:

Töltse ki a biztonságos online űrlapot hitel-/betéti kártya adataival, vagy vásároljon a Paypal segítségével.

Ha Banki átutalással szeretne fizetni kérem azt jelezze felénk a tiffanylampakboltja@gmail.com e-mail címen.

Hívjon minket a +36709312957 telefonszámon


Kifizetések:


Fizethet hitel- vagy debit kártyával illetve banki átutalást is. Mostantól Paypal-t is elfogadunk.

A megrendelés visszaigazolása azt jelzi, hogy megrendelését megkaptuk. Ez nem jelenti azt, hogy szerződés lenne közöttünk. Megrendelésének elfogadását és így közöttünk létrejött szerződést a számla küldésekor jelezzük. Ezt a kifejezést arra az esetre alkalmaztuk, hogy megvédjük Önt abban az esetben, ha az árképzésben hiba történt, véletlenül alulárazott árut kaptunk, vagy valamilyen okból már nem tudunk szállítani egy adott terméket. Árváltozás esetén először mindig Önnel vesszük fel a kapcsolatot, hogy az ár elfogadható-e.


Szállítás és kezelés


A termékeket általában 2-4 héten belül kézbesítjük, de igény esetén gyorsabban is meg tudjuk valósítani - kérjük, kérdezzen tőlünk és mi mindent megteszünk! Azon ritka esetekben, amikor rendelése sérülten érkezik meg, kérjük, hogy azt a kézbesítéstől számított 2 napon belül jelezze felénk.


Szállítási ütemezés


Rendelését általában 2-4 héten belül elküldjük Önnek.


Elõ rendelések


Ha a termék nincs raktáron, elõrendeljük Önnek. Mindig kap e-mailt arról, hogy lemondhatja rendelését, ha nem szeretne várni.


Hitelkártya biztonság


Minden online fizetés 100%-ban biztonságos. Az Ön kártyaadatait soha nem adjuk át nekünk, csak a fizetés elfogadásának megerősítése.


Garancia


Minden új termékünkre legalább tizenkét hónap garanciát vállalunk a kiszállítás dátumától számítva, hacsak másként nincs feltüntetve. Bármilyen hibásnak ítélt termék kijavítását vagy cseréjét vállaljuk.


Beszerelés


Ragaszkodunk ahhoz, hogy lámpáját szakképzett villanyszerelő szerelje fel, ennek elmulasztása a garancia érvényét veszti.


Visszküldés


Csak azokat a visszaküldéseket fogadjuk el, amelyeket nem szereltek be és az eredeti csomagolásukban vannak. Elvárjuk továbbá, hogy a visszaküldést abba az eredeti külső csomagolásba csomagolják, amelyben azt kiszállították. Fenntartjuk a jogot a visszaküldés megtagadására, ha ezek a feltételek nem teljesülnek. A kézbesítést követő naptól számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy jelezze felénk, ha vissza kívánja küldeni a terméket.

Részletekért kérem hívjon.


Kapcsolat


Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, használja a honlapon található kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy hívja a +36709312957-es telefonszámot.


Adatvédelmi irányelvek


A Tiffany Lámpák Boltja a vásárlók adatait nem adja ki harmadik félnek, kivéve, ha a megrendelés teljesítésének részeként a megrendelés adatait feldolgozzák. Ebben az esetben a harmadik fél semmilyen részletet nem ad ki senkinek.


Az oldal által gyűjtött adatok felhasználása:


a. Fogadja és teljesítse az ügyfelek rendeléseit oldalgazdáinkkal

b. A webhely és a szolgáltatás adminisztrálása és fejlesztése

c. Harmadik félnek csak áruszállítási célból adjon ki információkat

Visszaküldési szabályzat


Kereskedelmi számlák/szerződések


Kereskedelmi szerződések esetén (ahol a vevő cégként van megnevezve, vagy egy üzleti címre szállítják) 35%-os készletfeltöltési díjat számítanak fel minden visszaküldés után.

Minden visszaküldés költsége felszámításra kerül, a visszaküldõt terheli. Az áruk visszaküldésére vonatkozó jogait az EU távértékesítési irányelve védi, amely a http://www.hmso.gov.uk/si/si2000/20002334.htm címen található.

Ha nem biztos abban, hogy pontosan milyen típusú terméket rendeljen, kérjük, hívjon minket, és örömmel segítünk döntésében.


Nemzetközi megrendelések


Az EU-n kívüli rendelések esetén a vásárlót terheli az esetleges importtarifa.